dissabte, 15 de maig del 2010

Eso es amor...


Bismillah.


“No pienses en cómo deberían portarse los demás: déjales libres, déjales incluso cometer errores. Eso es amor. Sólo debes rezar diciendo, ” Oh, Dios mío, ilumina su vida”.







S. BURHANUDDIN



http://www.sufiway.it/main_3.htm


 
 

4 comentaris:

  1. Palabras para reflexionar, dicen una verdad inmensa, el problema viene cuando lo tienes que llevar a cabo... que difícil es, que difícil... pero estoy totalmente de acuerdo ESO ES AMOR!

    Un abracito muy grandote de osito!

    ResponElimina
  2. Brr. Estimada germana Maryam. Moltíssimes gràcies per fer reviure, amb les fotos i la descripció de les teves vivències, l'estada a casa de Mawlana, la nostra casa, la casa de tots. Per un moment baixava l'escala de la Guest House per anar a veure a Mawlana. Quina sort haver estat acollides per Ell. Alhamdulillah. Moltes gràcies per les teves paraules i imatges.

    ResponElimina
  3. Salam.
    Guapas.
    Ay,Intxaurtsu. Si, son palabras sabias y de tanta sencillez...Placer para el alma de todos. Así es Sh.Burhanuddin...Nunca te deja indiferente.
    Y como bien comenta Cuinera, una cosa es decirlo y entendrelo mentalmente, luego hacerlo de corazón, con certeza, ya es otra cosa. Pero ahi estamos, al menos intentando estar atentas y esforzarnos por continuar y corregir despues de cada tropezón. No perdemos la esperanza...je,je.Somos debiles...Animo!Los abrazos de osito ayudan mucho!!
    Lutfia, gracies a tu i a Allah per el teu comentari i la teva sonrisa, i germanor...
    Inchallah pronte s'ens obri la possibilitat d'estar baixant i pujant l'escala de la guest house...l'escala de casa...Un fortissim petó.

    ResponElimina